2013. június 20., csütörtök

Elmélet

Nagy unalmamban levezettem, hogy miért nincsen pornó az ázsiai országokban, és miért nem öltözhetnek az itteni nők kihívóan...

  De kezdjük a legelején. Mindenkinek ismerős szerintem a nyomi fehér férfi vesz magának egy ázsiai feleséget szitu. Szegényeknek nem marad más, mert a normál fehér nőnek nem kell.

  A nyomi fehér nő összeáll a fekete pasival.

  A kihívásra vágyó fehér férfi összeáll a fekete nővel.

  Magyarul mindenkinek minimum kétféle választási lehetősége van ezen a világon, kivéve az ázsiai férfit. Ki hallott már fehér nő- ázsiai férfi párosról? Fekete nő-ázsiai férfi kombóról meg végképp senki szerintem.
Valahogy az ázsiai férfiról vagy a gangnam style vagy Jet Li és társai jutnak a nem ázsiai átlagember eszébe. Ami azért nem túl vadító hogy úgy mondjam...

Így a szegény ázsiai férfiaknak mindent meg kell tenni, hogy a helyi nők ne hagyják el őket, és visszaértünk a visszafogott öltözködéshez és mindennemű nyilvános szexualitás tiltásához.



És megint unatkozom.....

Ma a füst még csak rosszabb lett,mint eddig volt. Az indonéz miniszter közölte a szingapúrival, hogy majd, amikor megfelelő mértékűnek érzik a füstfelhőt, akkor majd tesznek lépéseket ellene, és hogy egyébként is a szinapúri multik égetnek náluk, így több megértést és összefogást várna az itteniektől, és hogy legalább az ázsiai országok összetarthatnának....
A tököm.....Most konkrétan a szomszéd épületig lehet ellátni, a gyerekek nem hagyhatják el a lakást, mert olyan sűrű a füst,mintha köd lenne...

Szóval akinek megoldásra váró rejtélye van,ne habozzon (még úgy néz ki egy ideig itthon ücsörgünk úgyis) , küldje el nekem, hogy legyen min agyalnom...! ;)

2 megjegyzés:

  1. szívesen felajánlok egy hétfői államvizsga időpontot. gyere haza, vizsgázz le helyettem :D ilyen nagy elméletek gyártások közepette lazán betolsz három tételsort :))

    VálaszTörlés
  2. Köszi,de azért túlzásokba ne essünk..;) Ha valahova megyek(gyünk) a hétvégén, az max Kuala Lumpur lesz...:D De neked hajrá páki …;)

    VálaszTörlés